Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 164g57kcal7.6g3.2g0.5g4.1g
Jauheliha, sika-nauta 188g415kcal32.8g0g31.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima13g49kcal3.6g0g3.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 41g134kcal0.8g1.2g14.2g0g
Pekoni, paistettu 9g48kcal1.5g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1408kcal92.6g8.8g110.4g8.2g
Valittu annoskoko414g704kcal46.3g4.4g55.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna207g352kcal23.2g2.2g27.6g2.1g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886