Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale425g1360kcal51g0g127.5g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suolasienet (rouskuja)625g125kcal10g31.2g3.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk2000g536kcal12g106g4g28g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g25g5.8kcal0.1g1.1g0.1g0g
Basilika, kuivattu 25g64kcal3.6g5.1g1g10.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1651kcal10g15g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g7814kcal191.2g374.6g623.8g94.4g
Valittu annoskoko4130g3907kcal95.6g187.3g311.9g47.2g
Annoskoko puolitettuna2065g1954kcal47.8g93.7g156g23.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943