Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow166g610kcal23.3g118g5.2g5g
Kesäkurpitsa1225g208kcal4.9g30.6g7.4g8.6g
Tomaattimurska, 1 prk700g188kcal4.2g37.1g1.4g9.8g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g21g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen875g289kcal28.9g42.9g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g175g263kcal31.5g0g15.8g0g
Broilerijauheliha, annos 100g700g749kcal161.7g0g70g0g
Maizena maissitärkkelys35g123kcal0.3g30.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g5077kcal520.6g549g202.6g64.2g
Valittu annoskoko4130g2539kcal260.3g274.5g101.3g32.1g
Annoskoko puolitettuna2065g1269kcal130.2g137.3g50.7g16.1g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057