Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1678g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2349g8221kcal82.2g1902.5g23.5g70.5g
Kuivahiiva, annos 11g31g111kcal13.8g12.3g1.8g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g17789kcal192g3863.2g162.4g141g
Valittu annoskoko4130g8894kcal96g1931.6g81.2g70.5g
Annoskoko puolitettuna2065g4447kcal48g965.8g40.6g35.3g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547