Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2000g3400kcal400g0g200g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g560g414kcal25.2g72.2g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g20g46kcal2.2g7.7g0.7g0g
Oregano, kuivattu 20g61kcal2.2g4.3g2.1g8.6g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g600g2340kcal174g3.6g174g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8272g13935kcal1226.4g232.2g878g33g
Valittu annoskoko4136g6968kcal613.2g116.1g439g16.5g
Annoskoko puolitettuna2068g3484kcal306.6g58.1g219.5g8.3g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556