Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3200g650kcal19.2g121.6g9.6g44.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g240g36kcal2.4g4.8g0.5g3.4g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8277g3819kcal70.8g330g247.4g116.8g
Valittu annoskoko4138g1910kcal35.4g165g123.7g58.4g
Annoskoko puolitettuna2069g955kcal17.7g82.5g61.9g29.2g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927