Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 150g26kcal2.7g0.6g0.7g2.8g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g42kcal1.4g8.5g0.3g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl120g102kcal1.7g5.3g8.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g532kcal12.6g31.8g38.2g7.4g
Valittu annoskoko414g266kcal6.3g15.9g19.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna207g133kcal3.2g8g9.6g1.9g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525