Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit150g32kcal5g2.9g0g3.8g
Kukkakaali, pakaste, Apetit188g32kcal3g4.1g0.4g3.6g
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g118kcal8g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g853kcal32.8g14.2g74.4g14.8g
Valittu annoskoko414g427kcal16.4g7.1g37.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna207g213kcal8.2g3.6g18.6g3.7g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584