Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit187g32kcal3g4.1g0.4g3.6g
Nakki, keskiarvo 45g105kcal5.1g0.5g9.3g0g
Flora margariini 60, annos 10g11g61kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Aurajuusto11g38kcal2.2g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g634kcal32.4g37g39.6g7.8g
Valittu annoskoko414g317kcal16.2g18.5g19.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna207g159kcal8.1g9.3g9.9g2g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140