Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Kaali, valkokaali113g24kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 124g22kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g10g8.5kcal0.4g1.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Hunaja 3.4g11kcal0g2.7g0g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g527kcal40.8g28.6g26.4g8.6g
Valittu annoskoko414g263kcal20.4g14.3g13.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna207g132kcal10.2g7.2g6.6g2.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821