Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Bataatti, kuorittu 161g130kcal2.5g27.1g0.1g4.8g
Lanttu 154g44kcal1.5g7.1g0.5g2.8g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g514kcal16.2g75.4g12.2g18.4g
Valittu annoskoko414g257kcal8.1g37.7g6.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna207g129kcal4.1g18.9g3.1g4.6g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951