Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g336kcal8g51.4g8.2g7.6g
Valittu annoskoko414g168kcal4g25.7g4.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna207g84kcal2g12.9g2.1g1.9g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644