Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g112g107kcal22.5g0g1.9g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Makaroni, tumma 112g404kcal15.2g73.8g3.4g6.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g94g38kcal1.3g7.6g0.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g94g112kcal3.2g3.4g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1357kcal84.4g169.6g33.8g13.2g
Valittu annoskoko414g678kcal42.2g84.8g16.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna207g339kcal21.1g42.4g8.5g3.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001