Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g127g120kcal0.6g28g0.6g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g150g195kcal31.5g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g830kcal68.4g67.6g28.6g3g
Valittu annoskoko414g415kcal34.2g33.8g14.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna207g208kcal17.1g16.9g7.2g0.8g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451