Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g17.9g0g
Soijakastike 3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Herkkusieni 70g11kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot53g152kcal7.4g0.5g13.7g0g
Ruohosipuli 8.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana829g2524kcal63.4g3.6g254.2g2.6g
Valittu annoskoko415g1262kcal31.7g1.8g127.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna207g631kcal15.9g0.9g63.6g0.7g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.4g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207