Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g182kcal20.8g0g10.9g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow88g31kcal0.9g6g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g131g440kcal17.1g89.3g2g8.4g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1506kcal80.6g199g44.2g18.2g
Valittu annoskoko415g753kcal40.3g99.5g22.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna207g377kcal20.2g49.8g11.1g4.6g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145