Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali239g50kcal2.9g8.1g0.5g5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g100g120kcal19g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2g18kcal0g0g2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki50g43kcal0.7g2.2g3.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana829g483kcal46.4g24g22g11.6g
Valittu annoskoko415g242kcal23.2g12g11g5.8g
Annoskoko puolitettuna207g121kcal11.6g6g5.5g2.9g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935