ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g394g808kcal71g0g59.1g0g
Fariinisokeri12g47kcal0g11.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g8.8g28kcal0.1g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1767kcal142.2g37g118.2g0g
Valittu annoskoko415g884kcal71.1g18.5g59.1g0g
Annoskoko puolitettuna207g442kcal35.6g9.3g29.6g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307