Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Bataatti, kuorittu 360g292kcal5.7g60.6g0.2g10.8g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)751g263kcal12g51.8g0.8g10.5g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g33g83kcal2g2.8g6.9g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g480g1657kcal120.1g288.2g10.6g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g6835kcal299.6g964g208.4g170.8g
Valittu annoskoko4140g3418kcal149.8g482g104.2g85.4g
Annoskoko puolitettuna2070g1709kcal74.9g241g52.1g42.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959