Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g675g135kcal12.1g14.8g2g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g675g203kcal31g13.5g2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g30g111kcal0.3g25.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g450g292kcal58.5g9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g1599kcal209.4g134.4g18.4g1.8g
Valittu annoskoko4140g800kcal104.7g67.2g9.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna2070g400kcal52.4g33.6g4.6g0.5g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139