Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 3000g4960kcal502.5g0g330g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)260g702kcal78g0g44.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g50g442kcal0g0g50g0g
Mantelirouhe, 1 rkl100g578kcal21.1g5.3g50.5g11.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g25g43kcal2g8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g14280kcal1222.4g81.4g1007g32.8g
Valittu annoskoko4140g7140kcal611.2g40.7g503.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna2070g3570kcal305.6g20.4g251.8g8.2g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765