Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1702g498kcal16g76.6g6.8g32.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)400g488kcal8.8g108.9g1.2g3.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 250g569kcal35g4.3g45g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 138g191kcal17.2g0.4g13.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio250g163kcal3.8g10.5g12.5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5g12kcal0.5g1.9g0.2g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)250g651kcal65.1g3.8g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g8572kcal678g427.2g445.8g80g
Valittu annoskoko4140g4286kcal339g213.6g222.9g40g
Annoskoko puolitettuna2070g2143kcal169.5g106.8g111.5g20g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736