Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1200g4440kcal54g372g300g44.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g450g869kcal85.5g0.5g58.5g0g
Katkarapu 540g369kcal78g0g5.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu540g680kcal59.4g1.6g48.6g0g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g900kcal69g0g69g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g17226kcal750.6g839.2g1193.6g96.6g
Valittu annoskoko4140g8613kcal375.3g419.6g596.8g48.3g
Annoskoko puolitettuna2070g4306kcal187.7g209.8g298.4g24.2g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415