Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.1g0.1g24g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1199g2039kcal227.8g0g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Vesi2099g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Soijakastike 90g54kcal4.6g8.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g5641kcal501.8g184.6g307.6g25.6g
Valittu annoskoko4140g2820kcal250.9g92.3g153.8g12.8g
Annoskoko puolitettuna2070g1410kcal125.5g46.2g76.9g6.4g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891