Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka200g1760kcal0g0g200g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g400g708kcal0.8g39.2g0.8g0g
Mustikka1200g400kcal6g76.8g4.8g39.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)200g740kcal28g110g16g22g
Sokeri 144g585kcal0g143.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g18342kcal410.8g2584g553.8g178.2g
Valittu annoskoko4144g9171kcal205.4g1292g276.9g89.1g
Annoskoko puolitettuna2072g4586kcal102.7g646g138.5g44.6g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956