Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen350g90kcal3.1g16.1g1.4g7g
Kukkakaali 979g236kcal17.7g21.5g2.9g22.5g
Parsakaali brokkoli 962g337kcal44.4g18.8g2.9g24g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g874g1049kcal29.7g31.5g87.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g87g297kcal17.5g0g25.4g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)105g404kcal30.4g2.1g30.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g699g1749kcal125.9g0g139.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g87g638kcal0.9g0.9g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g9599kcal539.2g181.8g720.4g107g
Valittu annoskoko4144g4800kcal269.6g90.9g360.2g53.5g
Annoskoko puolitettuna2072g2400kcal134.8g45.5g180.1g26.8g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977