Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi701g3154kcal45.6g420.5g147.2g21.7g
Voi 350g2542kcal4.2g1.4g284.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl934g3177kcal18.7g28g327g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g1869g3177kcal134.6g299g158.8g0g
Sokeri 112g455kcal0g112g0g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Liivate 37g130kcal32g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g25269kcal470.2g1721.8g1835.8g43.4g
Valittu annoskoko4144g12635kcal235.1g860.9g917.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna2072g6317kcal117.6g430.5g459g10.9g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626