Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2541kcal4.2g1.4g284.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 350g1202kcal35.7g245.2g4.2g12.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste175g631kcal50.8g3g49g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)701g1927kcal112.1g7g161.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g525g74kcal10g2.1g2.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 350g122kcal16g6.8g1.1g8.7g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 701g319kcal21g33.6g10.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste350g1261kcal101.6g6g98.1g0g
Basilika, tuore 46g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 105g208kcal1.5g1.9g21g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g17692kcal805g617.4g1344.6g52.6g
Valittu annoskoko4144g8846kcal402.5g308.7g672.3g26.3g
Annoskoko puolitettuna2072g4423kcal201.3g154.4g336.2g13.2g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100