Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 70g231kcal0.3g56.5g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 350g102kcal3.3g15.7g1.4g6.6g
Hapankaali 1399g394kcal15g60.1g2.7g28.7g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste699g175kcal6.3g33.6g2.1g20.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen699g972kcal132.9g0g49g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g4472kcal320.2g348.6g181g117.2g
Valittu annoskoko4144g2236kcal160.1g174.3g90.5g58.6g
Annoskoko puolitettuna2072g1118kcal80.1g87.2g45.3g29.3g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417