Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1740g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 174g130kcal22.8g1.9g0.7g12g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )59g531kcal0g0g58.6g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 338g1026kcal29.5g187g6.4g46.9g
Grahamjauho 870g2852kcal91.9g528g19.1g86.1g
Vehnäjauho puolikarkea 939g3223kcal95.7g657.6g11.3g32.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g15524kcal479.8g2749g192.2g355.8g
Valittu annoskoko4144g7762kcal239.9g1374.5g96.1g177.9g
Annoskoko puolitettuna2072g3881kcal120g687.3g48.1g89g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901