Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g125g25kcal1.6g3.7g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g10kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Katkarapu 84g58kcal12.2g0g0.9g0g
Herne 37g26kcal1.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Spagetti 156g510kcal15.9g103.5g1.7g5.2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1370kcal66.2g223.2g18.6g13.4g
Valittu annoskoko415g685kcal33.1g111.6g9.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna208g343kcal16.6g55.8g4.7g3.4g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844