Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g187g206kcal44.9g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Margariini 80% keskiarvo9g67kcal0g0g7.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g156g172kcal4.7g5g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g922kcal100.8g16g52g2.2g
Valittu annoskoko415g461kcal50.4g8g26g1.1g
Annoskoko puolitettuna208g230kcal25.2g4g13g0.6g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486