Tonnikalapasta

Tarkista spagetin pakkauksesta veden määrä, lisää kanaliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää spagetti, anna kiehua ohjeen mukaan kunnes halutun pehmeää.

Kaada tomaattimurska ja tonnikala pannulle/kasariin ja lämmitä kunnes alkaa kuplia, sekoittele hetken kunnes kastike kauttaaltaan kuumaa (älä kiehuta!).

Lisää joukkoon juustoraastetta sopiva määrä.

Mausta basilikalla ja oreganolla.

Valuta spagetit, annostele kastike päälle, lisää päälle vielä juustoraastetta.

Koristele tuoreella basilikalla.

Disinte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )15g135kcal0g0g15g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Emmental juustoraaste (Euroshopper), annos 100g25g90kcal7g0g7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)200g60kcal2g8g0.8g0.4g
Tonnikala, Eldorado (paloja vedessä)93g107kcal23.6g0g0.7g0g
Spaghetti integrali (täysjyvä), Barilla63g211kcal8.4g42g1.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1244kcal84.4g102.8g51.4g9.4g
Valittu annoskoko415g622kcal42.2g51.4g25.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna208g311kcal21.1g25.7g12.9g2.4g
Arvot/100g100g150kcal10.2g12.4g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32013