Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala38g120kcal5.6g22.1g1g3.7g
Maitojuoma, profeel, valio125g25kcal4.1g2.2g0g1.9g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 38g16kcal3.7g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 38g52kcal4.7g0.1g3.7g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g156g102kcal17.2g6.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g876kcal70.6g82.2g29.2g11.2g
Valittu annoskoko415g438kcal35.3g41.1g14.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna208g219kcal17.7g20.6g7.3g2.8g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040