Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Kirsikkatomaatti, 50g47g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Heinz ketsuppi6.8g6.9kcal0.1g1.6g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.8g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.3g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g631kcal62.8g24.4g30.2g3.8g
Valittu annoskoko415g316kcal31.4g12.2g15.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna208g158kcal15.7g6.1g7.6g1g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696