Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato75g270kcal9g56.3g0.8g2.6g
Mozzarella juustoraaste, valio38g109kcal9.8g0g7.9g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g24g78kcal2.9g13.6g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g91kcal0g0g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana831g1655kcal99g163.6g66.8g5.8g
Valittu annoskoko416g827kcal49.5g81.8g33.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna208g414kcal24.8g40.9g16.7g1.5g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264