Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha153g254kcal29.1g0g15.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)5.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Punaviini, 12%27g23kcal0.1g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 66g53kcal1g11.1g0g2g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana831g881kcal63g33.4g49.4g7.8g
Valittu annoskoko416g441kcal31.5g16.7g24.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna208g220kcal15.8g8.4g12.4g2g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267