Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi35g98kcal3.2g2.5g8.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste701g182kcal6.3g33.6g2.1g16.1g
Peruna, vanha, kuorittu 876g667kcal16.5g135.7g1.8g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8302g4267kcal320.4g352g164.6g52.8g
Valittu annoskoko4151g2134kcal160.2g176g82.3g26.4g
Annoskoko puolitettuna2076g1067kcal80.1g88g41.2g13.2g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355