Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g300g1742kcal65.7g59.7g151.7g0g
Voi 60% rasvaa 210g1143kcal1.9g1g128g0g
Liivatelehti, gelatiini1199g4185kcal1026.5g0g1.2g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g45g0.6kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa300g1679kcal24g110.9g125.9g36g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g300g1535kcal26.7g87.5g119.9g17.7g
Philadelphia tuorejuusto 200g600g1529kcal35.4g19.2g143.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka300g1121kcal3.6g275.8g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl899g3238kcal18g24.3g341.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g32344kcal2403.8g1156.8g2023.6g107.4g
Valittu annoskoko4152g16172kcal1201.9g578.4g1011.8g53.7g
Annoskoko puolitettuna2076g8086kcal601g289.2g505.9g26.9g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190