Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1918g3184kcal364.4g0g191.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1870g636kcal26.2g112.2g9.3g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena144g547kcal1.4g132.3g0.7g0g
Ketsuppi, meira173g121kcal2.6g27.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g8973kcal789.2g544.2g404g0g
Valittu annoskoko4152g4487kcal394.6g272.1g202g0g
Annoskoko puolitettuna2076g2243kcal197.3g136.1g101g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365