Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g456g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Kukkakaali 467g112kcal8.5g10.3g1.4g10.7g
Kalkkuna 467g916kcal146.9g0g36.1g0g
Vesi2336g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g58g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Juuriselleri 350g110kcal4.4g16.1g0.7g10.9g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g23g39kcal4.1g5g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g2650kcal333.6g126.4g79g66.4g
Valittu annoskoko4158g1325kcal166.8g63.2g39.5g33.2g
Annoskoko puolitettuna2079g663kcal83.4g31.6g19.8g16.6g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309