Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)350g1095kcal42g220.4g5.2g38.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1750g2249kcal363g0g87.5g0g
Paprika punainen 350g102kcal3.3g15.7g1.4g6.6g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6g0.2g0.8g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)175g280kcal14g7g22.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.6g0.3g0.3g
Chili paprika punainen18g7kcal0.3g1.6g0g0g
Arla Apetina Feta 3%105g116kcal18.9g2.1g3.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g70g200kcal35g23.8g0.7g0g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Tomaatti 875g199kcal4.9g30.2g2.6g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g9519kcal981.6g661.8g323.4g128.6g
Valittu annoskoko4158g4759kcal490.8g330.9g161.7g64.3g
Annoskoko puolitettuna2079g2380kcal245.4g165.5g80.9g32.2g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550