Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 1636g2628kcal494.1g0g70.2g0g
Hunaja23g78kcal0.2g19.2g0g0g
Sinappi 23g31kcal1g3.3g1.4g0.4g
Oliiviöljy 117g1033kcal0g0g116.9g0g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g701g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g7g16kcal0.8g2.7g0.2g0g
Vesi935g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g8344kcal1018.8g201.2g383g59.6g
Valittu annoskoko4158g4172kcal509.4g100.6g191.5g29.8g
Annoskoko puolitettuna2079g2086kcal254.7g50.3g95.8g14.9g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113