Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Punajuuri 251g96kcal2.5g17.3g0.5g6.3g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g90g271kcal18.9g0.9g18.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 22g2.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g21g3.2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Pinjansiemenet, Parrots25g155kcal7.3g3.3g13.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g1126kcal58.2g52.2g70.4g15.4g
Valittu annoskoko416g563kcal29.1g26.1g35.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna208g282kcal14.6g13.1g17.6g3.9g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252