Nizzan salaatti

Rakenna salaatti aineittain rasiaansa.

Sekoita kastikeainekset.

Laita kastike rasiaansa.

Lisää rasiaan vielä patonki pala.

Sulje kansi, laita tarra päälle.

Laita salaatti kylmään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jatavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g68g14kcal0.4g2.6g0.2g0.9g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 101g13kcal1.1g1g0.2g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Papu, härkäpapu, n. 50 g45g12kcal0.9g1.9g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 39g78kcal0.5g0.7g7.9g1.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Anjovis-filee, 1 kpl36g76kcal3.4g5g4.7g0g
Basilika, kuivattu 3.4g8.6kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Vaalea leipä, patonki/ranskanleipä, vesi, vehnäjauho, teollinen 34g88kcal2.7g17.9g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g693kcal22.2g81.8g27.6g16.2g
Valittu annoskoko416g346kcal11.1g40.9g13.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna208g173kcal5.6g20.5g6.9g4.1g
Arvot/100g100g83kcal2.7g9.8g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124219