Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)3.7g8.7kcal0.7g0.5g0.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)19g88kcal2.2g1.3g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g357kcal10g35.8g18.2g7g
Valittu annoskoko416g178kcal5g17.9g9.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna208g89kcal2.5g9g4.6g1.8g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704