Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 155g118kcal2.9g24g0.3g1.5g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 41g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g5g27kcal0g0g3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g521kcal28g58.8g17g6.2g
Valittu annoskoko416g261kcal14g29.4g8.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna208g130kcal7g14.7g4.3g1.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877