Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 78g20kcal1.2g1.8g0.4g2.3g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g63g157kcal11.9g0g13.8g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g78g86kcal1.8g2.4g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g575kcal30g9g49g4.8g
Valittu annoskoko416g288kcal15g4.5g24.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna208g144kcal7.5g2.3g12.3g1.2g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891