Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g113g135kcal21.4g0g5.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.7g6.3kcal0.2g1g0.1g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g623kcal48.8g34.8g29.6g11.6g
Valittu annoskoko416g311kcal24.4g17.4g14.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna208g156kcal12.2g8.7g7.4g2.9g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070