Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 146g76kcal17.3g0.1g0.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 146g62kcal0.6g6g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 80g244kcal7g44.5g1.5g11.2g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g885kcal50.4g129.8g4.4g23.2g
Valittu annoskoko416g443kcal25.2g64.9g2.2g11.6g
Annoskoko puolitettuna208g221kcal12.6g32.5g1.1g5.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385